Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lpgruppen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Om os | LP Gruppen

OM OS

Byggeprojekter er en tillidssag. Derfor er det vigtigt for os at fortælle dig, hvem vi er, og hvor vi kommer fra.

LP Gruppen er stiftet, ejet og drevet af Lars Pedersen.

Høj kvalitet har været den røde tråd fra begyndelsen til nu. Det er en ufravigelig mærkesag for os. Hjerteblod om du vil. Får vi fornøjelsen af at hjælpe dig med en opgave, vil du opleve, det gennemsyrer alt, vi laver. Fra de materialer vi bygger med, vores eget faglige niveau og til de samarbejdspartnere, der hjælper os.

I vores verden hænger kvalitet og ordentlige arbejdsforhold sammen. Derfor er alle vores kolleger ansat under dansk overenskomst. Det samme gælder for alle vores samarbejdspartneres kolleger.

Vores kunders tryghed er vigtig for os. Derfor er vi naturligvis medlem af Byg Garanti.

Historien om LP Gruppen starter i Frederikssund tilbage i 2005. Dengang hed vi LP Byg og arbejdede som lokalt tømrerfirma. Vores primære opgaver var at lægge nye tage og bygge tilbygninger i lokalområdet. Vi voksede stille og roligt fra tre til otte kolleger over en årrække.

I 2014 indledte vi et tæt samarbejde med Solidt Byg A/S, der arbejdede med opkøb og udvikling af ejendomme, især i Hovedstadsregionen. Samarbejdet ledte til en fusion i 2015, hvor vi nu kunne mønstre et samlet hold på over 30 mand med både maler-, murer- og tømrerafdeling.

I 2017, efter to lærerrige år sammen med folkene fra Solidt Byg A/S, skiltes vores veje igen, da vores samarbejdspartnere fik tilbudt et arbejde i den anden ende af landet, de ikke kunne sige nej til.

I skrivende stund arbejder vi ud fra København og er 10 dygtige kolleger med ekspertise for inden for byggeledelse, tømrer-, maler- og murerfaget.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at løse dine opgaver.

 

Bedste hilsner

Lars Pedersen & hele holdet fra LP Gruppen